Želite li da budete dijelom najveće priče o inžinjerstvu – BH Engineering Weeks? Želite li čuti priče mladih ljudi koji svojim primjerom dokazuju da uspjeh ne zavisi od mjesta, nego samo od vlastitog rada i vjere u sebe? Upravo imate priliku – pridružite se aktivnostima koje organizujemo u Živinicama!

Izuzetnim srednjoškolcima i studentima na području grada Živinice nudimo priliku organizovane posjete jednoj od najvećih firmi za preradu metala – Alfe Mi. Moći ćete se upoznati sa najnovijim tehnologijama prerade metala i proizvodnje kontejnera, koje prodaju vodeće europske kompanije za distribuciju. Prijave možete izvršiti putem linka: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyio9gSi2_Hk3kxSzhr2GKG4ZQN2-yaYg-dFhMVD8WnHf-2Q/viewform

A kako se ostvariti kao uspješan preduzetnik u oblasti inženjerstva? Ne propustite jedinstvenu priliku da se pridružite panel diskusiji pod nazivom “Inženjerstvo je ključ: Put uspjeha u BiH”, 8. novembra u 18h u Plavoj sali BKC Živinice. Za vas smo pripremili čak četiri panelista koji će podijeliti uspone i padove svojih preduzetničkih akcija. Gledaoci će se moći aktivno uključiti u raspravu i dobiti savjete o nastavku obrazovanja i karijere. Nakon diskusije će biti upriličeno druženje sa panelistima uz malu zakusku. Ko su naši panelisti? Stay tuned.